ΑρχικήΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ TOY ΑΓΩΝΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ TOY ΑΓΩΝΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ-ΚΡΙΤΕΣ  ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ
 
   Αγαπητοί εθελοντές – κριτές των 33ων Αγώνων Δρόμου «ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ 2018», 10.000 μ. και 1.500 μ., σας καλωσορίζουμε και σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας και τη βοήθεια που θα δώσετε στον αγώνα. 
    Σε σας, στην Τροχαία, στη Δημοτική Αστυνομία, στην ιατρική ομάδα και στα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής στηρίζεται  η επιτυχία του αγώνα.
 
Διαβάστε με προσοχή τις ακόλουθες οδηγίες που θα σας φανούν πολύ χρήσιμες:
 
Οι αγώνες  θα ξεκινήσουν στις 10.00 πμ. μέσα από το Δημοτικό Στάδιο και θα εξελιχθούν εκτός του Σταδίου, με κεντρικό άξονα τη Λεωφόρο Εθνικής Αντίστασης.
Εσείς πρέπει να είσαστε έγκαιρα (το αργότερο 09.15 πμ.) στο σημείο ελέγχου της αρμοδιότητάς σας (το οποίο επισημαίνεται στο χάρτη της διαδρομής) και να αποχωρήσετε από εκεί, όταν θα περάσει από μπροστά σας ο τελευταίος δρομέας και το τροχοφόρο της Οργανωτικής Επιτροπής.
Στο δικό σας σημείο ελέγχου πρέπει να είσαστε αυστηροί, αλλά και ευγενικοί.
 
Α) Οι κριτές που θα ελέγχουν τη διαδρομή του αγώνα πρέπει να δείχνουν την κατεύθυνση που θα τρέχουν οι δρομείς. Από τη στιγμή που θα δείτε να έρχεται το προπορευόμενο όχημα της Τροχαίας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ και να μην επιτρέπετε τη διέλευση κανενός τροχοφόρου, ως επίσης και τη στάθμευση τροχοφόρων επάνω στη διαδρομή.
Β) Οι κριτές που θα φυλάσσουν τους παράπλευρους δρόμους, θα πρέπει να μην επιτρέπουν τη διέλευση τροχοφόρων, μετά τις 10.00 πμ. και μέχρι την ολοκλήρωση των αγώνων, διότι η παραμικρή διέλευση θα δημιουργήσει κίνδυνο ατυχήματος στους δρομείς του αγώνα.  
Προς τους οδηγούς των τροχοφόρων να είσαστε ευγενικοί και να τους ζητάτε την κατανόηση για την πιθανή ολιγόωρη ταλαιπωρία τους, εξηγώντας τους ότι διεξάγεται ένας αγώνας δρόμου αφιερωμένος στους εκτελεσμένους από τους Γερμανούς στο Μπλόκο της Καλογρέζας.
Εάν έχετε παραλάβει κάποια είδη της διοργάνωσης (σημαία, γιλέκο, τραπέζια κλπ.), σας παρακαλούμε, μετά το τέλος της αποστολής σας, να τα επιστρέψετε στον υπεύθυνο της διοργάνωσης, που σας τα παρέδωσε.
 
Εάν υποπέσει στην αντίληψή σας ότι κάποιος δρομέας έχει κάποιο πρόβλημα, υγείας ή δεν τρέχει στην κανονική διαδρομή (λοξοδρομεί), ή συμβαίνει στον τομέα σας κάποιο περίεργο περιστατικό ( με τροχοφόρα, ή πεζούς, ή αθλητές), να επικοινωνήσετε άμεσα με τα πιο κάτω τηλέφωνα:
 
Π. Αθανασίου 6938092044
Ευάγγ. Βασιλείου  6944786130
Κ. Τσαγκαράκης  6944275365
Σπ. Αμανατίδης 6945899752 
 
 
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΠΟΛΥ  ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ.