Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται για δεύτερη εβδομάδα, οι προβολές κινηματογραφικών βραβευμένων ταινιών που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Νέας Ιωνίας.
Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Νέας Ιωνίας διοργανώνει από τις 11 έως 28 Ιουλίου 2022 στην πλατεία Αγίου Γεωργίου τις «Βραδιές Κινηματογράφου 2022» με βραβευμένες ταινίες για μικρούς και μεγάλους.
O Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας (ΟΠΑΝ) σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Ιωνίας στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΒΡΑΔΙΕΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 2021»
Ο Μορίς μπορεί να μοιάζει με πιγκουίνο - αλλά βαθιά μέσα του είναι πραγματικός τίγρης! Μαζί με τους φίλους του, τη "Ζουγκλοπαρέα", θέλει να διατηρήσει την τάξη και τη δικαιοσύνη στη ζούγκλα, όπως έκανε η μητέρα του πριν από αυτόν.
Οι προβολές των ταινιών θα ξεκινούν στις 9 το βράδυ σε ένα ιδιαίτερο θερινό σινεμά στημένο στην «καρδιά» της Νέας Ιωνίας, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου και η είσοδος, όπως πάντα, θα είναι ελεύθερη.
Ξεκινάμε απόψε στις 9:00μ.μ. στην «καρδιά» της Νέας Ιωνίας, στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, τις «Βραδιές Κινηματογράφου 2021» με πρώτη προβολή την κορυφαία παιδική ταινία «Αστερίξ και Οβελίξ στη Βρετανία».