ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑθλητικές ΕκδηλώσειςΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Ν 2022

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Ν 2022

       Την Παρασκευή 4/2/2022 στο Γυμναστήριο του Ο.Π.Α.Ν  επί της Λ. Ηρακλείου  268  έκοψαν την καθιερωμένη πίτα τους οι εργαζόμενοι με όλα τα πρωτόκολλα και λόγω των μέτρων προστασίας προσκλήθηκαν η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, οι αρχηγοί των παρατάξεων, τα μέλη του Δ.Σ του Ο.Π.Α.Ν και το προεδρείο των εργαζομένων..
     Ευχή όλων μας να έχουμε μία νέα Καλή Χρονιά με Υγεία και Ευημερία με στόχο να έχουν οι αθλητές και το αθλούμενο κοινό σύγχρονες εγκαταστάσεις που θα ανταποκρίνονται  στις προσδοκίες τους.
    Η Πρόεδρος αφού ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για την στήριξη τους,  ευχήθηκε από καρδιάς στο νέο έτος να πορευθούμε όλοι υγιείς και ενωμένοι με την προσδοκία το 2022 να υπερνικήσει τις αδυναμίες του 2021.
    Στην κοπή της πίτας τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος  Νέας Ιωνίας κ. Δέσποινα Θωμαϊδου, ο κ. Επαμεινώνδας Αργυρόπουλος εκπρόσωπος από την παράταξη Δημιουργία- Αλληλεγγύη και μέλος του Δ.Σ του Ο.Π.Α.Ν, ο κ.  Χρήστος Κανλής  από την παράταξη Ενότητα για την Νέα Ιωνία, ο κ. Αθανάσιος Αποστολόπουλος  από την παράταξη Ιωνία Νέα Άποψη, η κ. Αγγελική Σακαλόγλου Αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας, ο κ. Νίκος Παπαδόπουλος  πρόεδρος των εργαζομένων του Δήμου μας, η κ. Μαρία Ευαγγελάτου Αντιπρόεδρος  των εργαζομένων, ο κ.  Αιμίλιος Βαζούρας  Γραμματέας των εργαζομένων καθώς και οι κύριοι Κωνσταντίνος Τσαγκαράκης  και  Ευάγγελος Καρεντζόπουλος  μέλη του Δ.Σ του Ο.Π.ΑΝ.