ΑρχικήΜΟΥΣΙΚΗΜουσικές ΕκδηλώσειςΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚΟΥ ΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ

         Μουσική παράσταση - αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στη Νέα Ιωνία

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης & Νεολαίας του Δήμου Νέας Ιωνίας σε συνεργασία με τον Δήμο Νέας Ιωνίας στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων τιμής και μνήμης για το Μπλόκο της Καλογρέζας διοργανώνει μουσική παράσταση αφιερωμένη στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη και αγωνιστή Μίκη Θεοδωράκη.
 
Η επαναστατική χροιά της μουσικής του μεγάλου Έλληνα συνθέτη φέρνει στη μνήμη μας την ηρωϊκή θυσία των 22 εκτελεσθέντων της Καλογρέζας που πάντοτε θα αποτελεί την κορυφαία αντιστασιακή πράξη στην ιστορία της Νέας Ιωνίας μας και όχι μόνο.
 
Το μεγάλο αφιέρωμα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 και ώρα 20:00 στην  πολυγωνική αίθουσα εκδηλώσεων των 7ου Γυμνασίου και 5ου Λυκείου Νέας Ιωνίας.
 
    Τραγούδι : κ. Λάκης Χαλκιάς
    Συμμετέχουν: Χορωδία παραδοσιακού & λαϊκού τραγουδιού ΟΠΑΝ - Διδασκαλία κ. Ε. Σαραντίδης
Πολυφωνική Χορωδία του ΟΠΑΝ  - Διδασκαλία  κ. Μ. Κάτσαρη
Νεανική Χορωδία του Ωδείου του ΟΠΑΝ  - Διδασκαλία κ. Μ. Ανδρεαδάκη
Λαϊκή ορχήστρα του ΟΠΑΝ – Επιμέλεια κ. Δ. Γαλίτης
Ηθοποιός –Αφήγηση: κ. Εύα Φάκλαρη
 
    Καλλιτεχνική Επιμέλεια:
Δ. Βάρβογλης – Ε. Σαραντίδης – Α. Στουπάκης 
Σας ευχαριστούμε!

Λειτουργία και είσοδος - Πρωτόκολλα Covid
Η λειτουργία των κλειστών χώρων, πραγματοποιείται με κοινό μόνο προσώπων που έχουν εμβολιασθεί ή νοσήσει κατά το τελευταίο τρίμηνο και με ποσοστό πληρότητας εκατό τοις εκατό 100%.
   Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:
[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού, ή [β] πιστοποιητικού νόσησης. Τα ανωτέρω πιστοποιητικά επιδεικνύονται, είτε εκτυπωμένα από την ψηφιακή πλατφόρμα www.gov.gr είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής του ατόμου, τα οποία ο αρμόδιος υπάλληλος, σαρώνει ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής του άρθρου 33 του ν. 4816/2021 (Α΄ 118) Covid Free GR με ταυτόχρονο έλεγχο ταυτοπροσωπίας του κατόχου.
   Οι ανήλικοι θεατές από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test).
   Γενικοί κανόνες
Χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.