ΑρχικήΜΟΥΣΙΚΗΜουσικές ΕκδηλώσειςΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

                 Φαντασμαγορική η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Νέα Ιωνία
 

           Με χριστουγεννιάτικο φως και μια μουσική πανδαισία «πλημμύρισε» η Πλατεία Σημηριώτη το βράδυ της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου όταν η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου έδωσε το σύνθημα της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου «κηρύσσοντας» με αυτό τον τρόπο την επίσημη έναρξη της εορταστικής περιόδου στην πόλη.
    Ανήμερα της ιστορικής επετείου των 99 χρόνων της πόλης, στήθηκε ένα εντυπωσιακό γιορτινό σκηνικό για την εκδήλωση για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, που εξέπληξε ευχάριστα μικρούς και μεγάλους πολίτες της Νέας Ιωνίας, καθώς και επισκέπτες που εκείνη την ώρα απολάμβαναν την βόλτα τους στην ιστορική αγορά της Νέας Ιωνίας.
    Μια όμορφα γιορτινή ατμόσφαιρα έδωσαν στη νύχτα τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από την παιδική-νεανική χορωδία του ΟΠΑΝ του Δήμου Νέας Ιωνίας, υπό τη διεύθυνση της Εύης Χλωρού, από την παραδοσιακή χορωδία του ΟΠΑΝ υπό τη διεύθυνση και την διδασκαλία του Βαγγέλη Σαραντίδη, από την Φιλαρμονική του ΟΠΑΝ υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Δημήτρη Γκογκόση, όπως επίσης η αφήγηση κειμένων από την Εύα Φάκλαρη, αλλά και η παρουσίαση από την Ελένη Σχοινά και τον Νίκο Τριανταφυλλόπουλο. Στο τέλος παρουσιάστηκε το πρόγραμμα Dance Work Out του ΟΠΑΝ από την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Παναγιώτα Κολοκυθά, ενώ ο Δήμος φρόντισε να δοθούν χριστουγεννιάτικα δώρα σε όλα τα παιδιά.
    Την εντυπωσιακή γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ, η Υφυπουργός Ζωή Ράπτη, η πρώην Βουλευτής Ελένη Αυλωνίτου, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Κεχρής, η Περιφερειάκη Σύμβουλος Φωτεινή Βρύνα, ο εκπρόσωπος της ΕΑΔ Γιάννης Κατσαγκόλης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Αταλάντη Μιχελογιαννάκη, η Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Περιβάλλοντος Αγγελική Σακκαλόγλου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Αριστείδης Χατζησαββίδης, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας Αντώνης Καρβουνιάρης, ο επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» Παναγιώτης Μανούρης, ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» Χρήστος Κανλής, Δημοτικοί Σύμβουλοι, η Πρόεδρος του ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο. Ελένη Γρίβα, η Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Γεωργία Μπίμη – Ιωάννου, εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών σωματείων και πλήθος κόσμου.