ΑρχικήΜΟΥΣΙΚΗΜουσικές ΕκδηλώσειςΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ- «ΑΠ' ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ»

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ- «ΑΠ' ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ»

Συγκίνηση και περηφάνια στο μουσικό αφιέρωμα «Απ´ το σκοτάδι στη λευτεριά» στη Νέα Ιωνία.
 
Με μεγάλη επιτυχία, συγκινητικές αναφορές και στιγμές περηφάνιας πραγματοποιήθηκε η συναυλία-αφιέρωμα «Απ´ το σκοτάδι στη λευτεριά» που οργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου μας στο κινηματοθέατρο «Αστέρας» με αφορμή την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Από τις πιο συγκινητικές στιγμές της επετειακής βραδιάς ήταν η παρουσία της  Δημάρχου Λευκονοίκου Ζήνας Λυσάνδρου, Δημοτικών Συμβούλων και τριών μαθητών οι οποίοι αμφότεροι τιμήθηκαν από τη Δήμαρχο Νέας Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου με τιμητικές πλακέτες και συμβολικά δώρα.
Από την πλευρά τους, η αντιπροσωπεία του αδελφοποιημένου Δήμου Λευκονοίκου παρέδωσαν αναμνηστικά στη Δήμαρχο καθώς και βράβευσαν τον Πρόεδρο του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Λουκά Χριστοδούλου για την προσφορά του στον πολιτισμό.
Στη συνέχεια, η χορωδία παραδοσιακού και λαϊκού τραγουδιού του ΟΠΑΝ υπό τη διεύθυνση Βαγγέλη Σαραντίδη που είχε και την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς και με τη συνοδεία λαϊκής - παραδοσιακής ορχήστρας, χάρισαν στους παρευρισκόμενους ένα μουσικό υπερθέαμα με τραγούδια εμπνευσμένα από την εθνική παλιγγενεσία αλλά και κυπριακά για τους φιλοξενούμενους από τον αδελφοποιημένο Δήμο Λευκονοίκου.
 
Οι μουσικοί επι σκηνής:
Κώστας Γιαννακόπουλος: κλαρίνο 
Βαγγέλης Σαραντίδης :βιολί-μπουζούκι
Γιάννης Ζευγίτης :κρουστά
Δέσποινα Παναγιωτάρα :σαντούρι
Εύα Φάκλαρη :μπουζούκι
Στέλιος καρύδας :κιθάρα
Φιλική συμετοχή στο τραγούδι :Ηλίας Γάκος
Απόδοση κειμένων :Ευα Φάκλαρη
Σχεδιασμός αφίσας:Δημήτρης Βάρβογλης
Ήχος-φωτισμοί:Κώστας Βασιλείου.
 
Την όμορφη επετειακή βραδιά παρουσίασε η Τάνια Κουμπή, ενώ παραβρέθηκαν η Αντιπεριφερειάρχης Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γιαννακόπουλος, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Αταλάντη Μιχελογιαννάκη, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Ελένη Χατζή, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Αγγελική Σακκαλόγλου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Αριστείδης Χατζησαββίδης, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, η Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Γεωργία Μπίμη, η Πρόεδρος Α/βθμιας Σχολικής Επιτροπής Αγγελική Δούκα, ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Λουκάς Χριστοδούλου, η Πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών "Η Καππαδοκία" Κυριακή Μπρόλιου, η Πρόεδρος του παραρτήματος ΝΙΦΗΜ της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Βέτα Γεωργιάδου, η Αντιπρόεδρος του Ιωνικού Συνδέσμου Δέσποινα Γεωργαντζή, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Α.Γ.Σ. Ν. Ιωνίας «ΑΝΑΤΟΛΗ» Κώστας Τσαγκαράκης, ο Επίτιμος Πρόεδρος του Ιωνικού Συνδέσμου Τάκης Κωστιδάκης και πλήθος κόσμου.