ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΖωγραφικήΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ & ΕΦΗΒΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Ν.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ & ΕΦΗΒΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Ν.

Εγκαινιάστηκε με επιτυχία το απόγευμα του Σαββάτου 17/6/2023 στο Παναιτώλιο Αλσούπολης, η Έκθεση ζωγραφικής των παιδικών και εφηβικών τμημάτων του Ο.Π.Α.Ν Δήμου Νέας Ιωνίας .
Η αίθουσα της Πινακοθήκης στο Παναιτώλιο γέμισε από παιδική χαμόγελα και χαρούμενες φωνές με τη συνοδεία γονέων. Ο Πλήθος κόσμου παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την αξιέπαινη προσπάθεια των μαθητών , σε μια ιδιαίτερη εορταστική εικαστική βραδιά. Οι αίθουσες πλημμύρισαν με χρώματα και υπέροχες δημιουργίες των μικρών καλλιτεχνών, υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους Μαριάνθης Κουμαριανού.Με το όχημα της Ζωγραφικής, τη μικρογλυπτική , το ψηφιδωτό , μέσα από ομαδικές και εξατομικευμένες εργασίες με ποικίλα υλικά και μικροτεχνικές , οι 170 μαθητές που συμμετέχουν στα τμήματα ζωγραφικής του Ο.Π.Α.Ν, απέκτησαν σιγουριά προς τη γλώσσα της εικόνας και δημιούργησαν ποιοτικά έργα με ιδιαίτερο εικαστικό ενδιαφέρον.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η κ. Τάνια Κουμπή .
Στην έναρξη των εγκαινίων  συμμετείχε το Κιθαριστικό Σύνολο Τέπανδρος του Ωδείου Δήμου Νέας Ιωνίας υπό τη Διεύθυνση / Διδασκαλία της Εύας Φάμπας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Δήμαρχος  κα. Δέσποινα Θωμαΐδου, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Λουκία Κεφαλογιάννη, η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κ. Αγγελική Σακαλόγλου, ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής κ. Βασίλης Σπηλιωτόπουλος , η Πρόεδρος του ΟΠΑΝ κ. Γεωργία Μπίμη – Ιωάννου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων, κ.α.
Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και τις 22 Ιουνίου, με ώρες λειτουργίας (καθημερινά): 10:00-13:00 & 18:00-21:00.