ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑθλητικές ΕκδηλώσειςΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ «ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ 2024»

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ «ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ 2024»



Είμαστε πανέτοιμοι για τη διεξαγωγή στην πόλη μας, την Νέα Ιωνία, του 37ου αγώνα δρόμου « Μπλόκο Καλογρέζας 2024» την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024.
Οι αγώνες είναι  αφιερωμένοι στα 80 χρόνια από την εκτέλεση 22 παλικαριών που αντιστάθηκαν στις κατοχικές δυνάμεις στην Καλογρέζα.
Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες 5 και 10 χιλιομέτρων με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας και αγώνες για παιδιά 1500 μέτρων. Η ώρα εκκίνησης των αγώνων είναι 09:00. Οι δρομείς θα πρέπει να παρευρίσκονται στον χώρο συγκέντρωσης 1 ώρα νωρίτερα.
ΣΗΜΕΙΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΡΙΘΜΩΝ
Οι δρομείς του αγώνα μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής από τη Γραμματεία του αγώνα που θα βρίσκεται στο Δημοτικό στάδιο Νέας Ιωνίας το Σάββατο 2 Μαρτίου από τις 09:00 - 13:00 και την Κυριακή 3 Μαρτίου από τις 07:15 - 08:30.
ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ
Παρακαλείστε να μην σταθμεύετε το αυτοκίνητο σας στους δρόμους γύρω από το στάδιο, επί των οδών Ομορφοκκλησιάς, Ολυμπίας και Μάντικα. Υπάρχει χώρος στάθμευσης, παράπλευρα του Δημοτικού Σταδίου με την Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
Το αργότερο 45΄ πριν την εκκίνηση, θα πρέπει να αφήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα και τον ρουχισμό σας, σε κλειστό σάκο στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο (δίπλα από το κυλικείο του σταδίου - αποδυτήρια) όπου θα φυλάσσονται από τον υπεύθυνο ιματισμού. Μετά το πέρας του αγώνα, μπορείτε να τα παραλάβετε από το ίδιο σημείο με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής και το όνομά σας από τον υπεύθυνο ιματισμού.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΣΑΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΙΜΑΛΦΗ Ή ΦΑΡΜΑΚΑ. ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΞΙΑΣ.
ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΡΟΜΕΩΝ
Οι συμμετέχοντες δρομείς θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην κίνησή τους σε όλη τη διαδρομή και οφείλουν να σέβονται τους υπόλοιπους συναθλητές τους, να μην αλληλοεμποδίζονται, να επιτρέπουν σε πιο γρήγορους δρομείς να τους προσπερνούν και γενικά να μην εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Σε περίπτωση τραυματισμού δρομέα, θα πρέπει να ειδοποιηθεί άμεσα το προσωπικό της διοργάνωσης καθώς και εθελοντές που καλύπτουν την διαδρομή, από τους δρομείς που θα αντιληφθούν το περιστατικό.
ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Η συμμετοχή σας στους αγώνες πραγματοποιείτε με προσωπική σας ευθύνη για θέματα υγείας, ατυχήματος και προσωπικής ασφάλειας.
Για τα ανήλικα παιδιά την ευθύνη έχουν οι γονείς τους, που υποβάλλουν τη δήλωση.Σας καλούμε και σας περιμένουμε να τρέξουμε παρέα στους δρόμους της πόλης μας, να μοιραστούμε την χαρά της άθλησης και να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια των δρομέων!!
 
Καλή επιτυχία!
Αντιδημαρχία Αθλητισμού