ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑθλητικές ΕκδηλώσειςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 31ων ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 31ων ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ 2018

                                                                                      ΟΠΑΝ - ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
 
                                                                        31οι Αγώνες δρόμου των Σχολείων της Ν. Ιωνίας
 
    Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, οι 31οι Αγώνες δρόμου για όλα τα Σχολεία της Ν. Ιωνίας (Νηπιακούς σταθμούς, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια και το Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης).
   Για μία ακόμη χρονιά το Δημοτικό Στάδιο πλημμύρισε από παιδιά που με την παρουσία τους και την αγωνιστικότητά τους συμμετείχαν στη μεγάλη γιορτή του Σχολικού Αθλητισμού.
  Διοργανωτές της εκδήλωσης: ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Ν. Ιωνίας (Ο.Π.Α.Ν.), η Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου Ν. Ιωνίας, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων όλων των σχολείων της Ν. Ιωνίας και ο Α.Γ.Σ. Νέας Ιωνίας «ΑΝΑΤΟΛΗ».
   Από πολύ νωρίς όλοι οι χώροι του Δημοτικού Σταδίου, πλημύρισαν χαμόγελα και παιδικές φωνές αλλά και αγωνία στα πρόσωπα των παιδιών όπως συνηθίζεται στους αγώνες αυτούς.
  Η Οργανωτική Επιτροπή με συνεχείς συναντήσεις οργάνωσε την όλη εκδήλωση με έμφαση και πάλι στη συμμετοχή και στον τερματισμό.  
  Η παρέλαση ξεκίνησε με τη μπάντα κρουστών, που αποτελείτο από μαθητές και μαθήτριες του 7ου Γυμνασίου, του 3ου και 5ου Λυκείου του Δήμου μας.
 Ακολούθησαν: η Ελληνική σημαία συνοδευόμενη από εκπροσώπους όλων των διοργανωτών, μετά το πανό με το μήνυμα της αφιέρωσης των αγώνων: «Εθελοντισμός, Αλληλεγγύη, Προσφορά» στη συνέχεια οι πρωταγωνιστές της διοργάνωσης, οι μικροί μας αθλητές, τα νηπιάκια, τα Δημοτικά, το Σχολείο της Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και η παρέλαση έκλεισε με τα γυμνάσια και τα Λύκεια.
  Όλα τα παιδιά παρατάχθηκαν μέσα στο χώρο του γηπέδου, για να παρακολουθήσουν την έπαρση της σημαίας και να πούνε τον Έθνικό μας ύμνο.
Η μαθήτρια γυμνασίου Μιχαέλα Μίζη απήγγειλε το ποίημα με θέμα το μήνυμα των αγώνων.
    Στη συνέχεια η Οργανωτική Επιτροπή με απόφασή της βράβευσε: την Ομάδα Σαμαρειτών, Διασωστών, Ναυαγοσωστών και τον κύριο ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ επικεφαλής της ομάδας και Εκπαιδευτή  Εκπαιδευτών, για την πολύτιμη προσφορά τους κατά την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής.
  Μετά βράβευσαν τον κύριο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ, για την πολύχρονη προσφορά του, τόσο για τη δημιουργία, όσο και για τη διατήρηση του θεσμού των Μαθητικών Αγώνων του Δήμου Ν. Ιωνίας επί 31 χρόνια.
    Την «υπόσχεση του αθλητή» απήγγειλε μαθήτρια του 9ου Δημοτικού Σχολείου. Εδώ έλαβε τέλος το σύντομο τελετουργικό και αμέσως μετά ξεκίνησε το αγωνιστικό.
    Στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες απονεμήθηκαν μετάλλια και στεφάνια ελιάς.
    Να σημειωθεί ότι τα μέλη της Ένωσης Γονέων επιμελήθηκαν και έφτιαξαν περισσότερα από 250 στεφάνια.
   Ο Ο.Π.Α.Ν. διέθεσε όλους τους γυμναστές του Οργανισμού και είχε την κάλυψη όλων των εξόδων της διοργάνωσης και της ιατρικής υποστήριξης.
   Ο Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗΣ» επίσης διέθεσε όλους τους προπονητές του.
   Η Ένωση με μέλη του Δ.Σ. βοήθησε σε επίκαιρες θέσεις.  
   Οι Σύλλογοι γονέων με αρκετά μέλη τους συνόδευσαν τα τμήματα των σχολείων τους και βοήθησαν σε διάφορους τομείς.
     Το έπαθλο «για τον αθλητή που δεν νίκησε» απονεμήθηκε μετά από κλήρωση στην μαθήτρια της 3ης Δημοτικού του 4ου Δημοτικού Σχολείου Μπουγιουκλή Αφροδίτη.
   Παραβρέθηκαν στην εκδήλωση: Ο Δήμαρχος κ. Ηρακλής Γκότσης, η επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Δύναμη Προοπτικής» κ. Θωμαΐδου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Χατζηκωνσταντίνου, κ. Χατζηϊωάννου, κ. Κυριακόπουλος, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΝ και Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Αμανατίδης και κ. Καρυπίδης αντίστοιχα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Καναβός ( της Δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» και  Διευθυντής του 3ου Λυκείου), ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων κ. Τσεκούρας (και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής), η Γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων κ. Δούκα (και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής), ο Πρόεδρος της ΑΝΑΤΟΛΗΣ κ. Βασιλείου (και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής) και όλο το Δ.Σ. του Συλλόγου, Πρόεδροι και μέλη των Συλλόγων Γονέων.
  Oι Διευθυντές του 7ου Γυμνασίου κύριος Ιωάννου, του 5ου Λυκείου κ. Πανταγιάς, του 9ου Δημοτικού κ. Παπασπυρόπουλος, ο Πρόεδρος της Ελευθερούπολης κ. Χούσιος, Δημοσιογραφική κάλυψη από τη δημοσιογράφο της ΙΟΝΙΑΝΕΤ κ. Σούγια.
 Στο σημείο αυτό η Οργανωτική Επιτροπή ευχαριστεί τους Διευθυντάς: κύριο Ιωάννου, κύριο Πανταγιά και κύριο Κανναβό των πιο πάνω σχολείων, καθώς και τον καθηγητή μουσικής κ. Καραμπερόπουλο και την καθηγήτρια φυσικής αγωγής κ. Σαλώμη Παναγιωτίδου (οι οποίοι συνόδευσαν την μπάντα κρουστών).
  Σημαντικότατη βοήθεια προσέφεραν και αυτή τη χρονιά: η νοσηλεύτρια (εθελόντρια) κυρία Ανδρόνη και ο νοσηλευτής του Νοσοκομείου της Αγίας Όλγας κ. Δελατόλας
 
 
    Συγκεντρωτικά αποτελέσματα :
 
  1. Συγκεντρωτική Βαθμολογία ΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ Δήμου Νέας Ιωνίας Αττικής
 
                1η ΘΕΣΗ              3ος Νηπιακός Σταθμός με          …31... Βαθμούς
 
  1. Συγκεντρωτική Βαθμολογία ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ Δήμου Νέας Ιωνίας Αττικής
 
                 1η ΘΕΣΗ ……….   7ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ με                  …66... Βαθμούς
                 2η ΘΕΣΗ ………  14ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ με                  …50... Βαθμούς
                 3η ΘΕΣΗ ………. 15ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ με                  …37... Βαθμούς
 
                 1η ΘΕΣΗ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ  7ο & 15ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ (ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ)
 
  1. Συγκεντρωτική Βαθμολογία ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ Δήμου Νέας Ιωνίας Αττικής
 
                 1η ΘΕΣΗ               6ο Δημοτικό  με                       ….178... Βαθμούς
                 2η ΘΕΣΗ               11ο Δημοτικό με                           …167.... Βαθμούς
                 3η ΘΕΣΗ               15ο Δημοτικό  με                          …114.... Βαθμούς
 
                 1η ΘΕΣΗ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ  6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ
 
  1. Συγκεντρωτική Βαθμολογία ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ Δήμου Νέας Ιωνίας Αττικής
 
                 1η ΘΕΣΗ     4ο Γυμνάσιο και 5ο Γυμνάσιο με              …24... Βαθμούς
 
  1. Συγκεντρωτική Βαθμολογία ΛΥΚΕΙΩΝ Δήμου Νέας Ιωνίας Αττικής
 
                 1η ΘΕΣΗ               5ο Λύκειο  με                           ….6... Βαθμούς
           
           
 
     
 






 
 
Download